Sulje

02. Tuotteiden 3D-mallinnus

Laadukas 3D-mallinnus on monipuolinen ja kustannustehokas tapa esitellä tuote markkinoinnissa. Kolmiulotteinen mallintaminen selkeyttää ja nope- uttaa tuotteiden suunnittelua ja sen avulla vaikeakin asia on helppo havainnollistaa.

 

Visual3D toteuttaa näyttävät tuotemallinnukset nopeasti ja kustannus- tehokkaasti. Kilpailuetunamme ovat huippulaatuinen ammattiosaaminen ja alan parhaat mallinnustyökalut. Mallinnamme tuotteista yksityiskohtaisia mainoskuvia, nopeita havainnekuvia, animaatioita, 3D-malleja suunnit- telijoiden käyttöön, interaktiivisia virtuaalimalleja sekä nettisivuille tulevia 3D-elementtejä. Tarvitsetko 3D-kuvia tuotteestasi? Tee tarjouspyyntö! >>

 

Katso galleriasta uusimmat 3D-kuvat >>

 

3D-mallinnus markkinoinnissa

 

3D-mallinnus näyttelee yhä kasvavaa roolia tuotteiden markkinoinnissa. Sen avulla voidaan luoda mainoksia, jotka eivät perinteisen mediailmaisun keinoin olisi mahdollisia.

 

3D-mallinnus on myös helpompi ja halvempi vaihtoehto monien mainosten tekemiseen. Sen avulla saadaan tuotteesta näyttävämpi, koska kaikki kuvaan vaikuttavat tekijät ovat helposti hallittavissa ja muunneltavissa.

 

Kolmiulotteinen mallintaminen luo uusia tapoja markkinoida tuotteita. Esimerkiksi virtuaalimallien avulla voidaan tuotteita tarkastella inter- aktiivisesti.

 

3D-mallinnus suunnittelussa

 

3D-mallinnusten avulla pystytään tarkastelemaan "valmista" tuotetta ja tekemään siihen tärkeitä muutoksia ennenkuin valmistetaan kalliita prototyyppejä tai aloitetaan tuotantoa.

 

Tuotetta voidaan tarkastella monista eri kuvakulmista, sen mittasuhteita ja pintamateriaaleja voidaan vaihdella. Tuotteesta voidaan tehdä myös animaatio, jonka avulla sitä voidaan tarkastella joka puolelta.

 

3D-mallinnus netissä

 

Nettisivuilla käytetään yhä kasvavassa määrin erilaisia 3D-elementtejä. Tälläisiä ovat esimerkiksi bannerit, 3D-logot, esittelyvideot ja interaktiiviset virtuaalimallit.

 

Kolmiulotteinen nettiselain tekee myös tuloaan ja lisää 3D-mallinnus- palveluiden kysyntää netissä.

 

Tarvitsetko 3D-mallinnuksia? Miten edetä?

 

Pyydä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä ja kysy lisää Visual3D:n 3D-mallinnus- palveluista.