Sulje

01. Rakennusalan 3D-visualisointi

Laadukas 3D-visualisointi edistää remontointi- ja uudiskohteiden myyntiä. Siitä on apua suunnitteluvaiheessa, jolloin tehdään rakennuksen arkki- tehtuuriin liittyviä tärkeitä päätöksiä. On suuri etu pystyä tarkastelemaan kohdetta kolmiulotteisesti jo ennen sen rakentamista.

 

Visual3D toteuttaa tyylikkäät rakennusalan 3D-visualisoinnit nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kilpailuetunamme ovat alan johtavat visualisointi- työkalut sekä rautainen ammattitaito. Visualisoimme rakennuskohteista yksityiskohtaisia mainoskuvia, nopeita havainnekuvia, animaatioita ja interaktiivisia virtuaalimalleja. Toteutamme myös 2D- ja 3D-pohjakuvia. Tarvitsetko visualisointikuvia kohteestasi? Tee tarjouspyyntö! >>

 

Katso galleriasta uusimmat 3D-kuvat >>

 

Sisustusten 3D-visualisointi

 

Toteutamme huippulaatuisia visualisointikuvia rakennusten sisätiloista. Olemme tehneet visualisointeja pienistä yksityisistä kodeista isoihin julkisiin tiloihin.

 

3D-visualisointi mahdollistaa sisustuksen tarkan suunnittelun jo ennen remontointia. 3D-visualisoinnin avulla on mahdollista kokeilla ja muuttaa kalusteita, niiden värejä, valaistusta, seinien, lattioiden ja muiden pintojen materiaaleja sekä paikkaa. Näin voidaan etsiä asiakasta eniten miellyttävä vaihtoehto. Katso sisustuskuvat >>

 

Julkisivujen 3D-visualisointi

 

Visualisoimme rakennusten julkisivu- ja aluekuvia sekä detaljikuvia raken- nusten yksityiskohdista. Olemme tehneet visualisointeja pienistä saunoista isoihin hotelleihin. Katso julkisivukuvat >>

 

Messuosastojen 3D-visualisointi

 

Visual3D toteuttaa laadukkaat messuosastovisualisoinnit nopeasti. Meillä on pitkä kokemus messuosastovisulisoinnista ja asiakkaamme ovat Suomen johtavia yrityksiä.

 

3D-visualisoinnin avulla osastoa voidaan tarkastella eri näkökulmista. Kokonaisuuden hahmottaminen ja muutoksien tekeminen on helppoa. Päätöksen teko nopeutuu ja rahaa säästyy. Katso messuosastokuvat >>

 

Pohjakuvat

 

Visual3D toteuttaa 2D- ja 3D-pohjakuvia markkinointikäyttöön. Tavalliset rakennuspiirrustukset ja CAD-pohjat ovat usein liian epäselviä tavalliselle kuluttajalle. Visual3D tekee selkeitä ja esittäviä pohjakuvia, joihin voidaan lisätä myös pintamateriaalit.

 

Näiden perinteisten pohjakuvien lisäksi teemme myös kolmiulotteisia pohjakuvia. 3D-pohjakuvat on kuvattu "lintuperspektiivistä" ja ne antavat kolmiulotteisemman kuvan mittasuhteista ja tilasta kokonaisuutena.

 

Miten visualisointiprojekti etenee?

 

Rakennusalan visualisointiprojektit etenevät yleensä seuraavanlaisesti:

 

1. Asiakas toimittaa lähdemateriaalin, joka voi olla CAD-piirros, valokuva, piirretty luonnos, PDF tai jokin muu vastaava.

 

2. Kun 3D-visualisointi on valmis, asiakkaalle lähetetään raakavedos hyväksytettäväksi. Sen jälkeen kuvaan tehdään muutokset, jos niitä tulee.

 

3. Asiakkaalle lähetetään valmis materiaali asiakkaan haluamassa tiedostomuodossa. ( JPG, PDF, DVD,... )

 

Lähes kaikki materiaali kulkee vaivattomasti sähköpostitse. Poikkeuksena CD ja DVD-julkaisut, jotka tulevat perinteisen postin välityksellä.

 

Visualisointiohjelmat

 

Visual3D käyttää Autodesk 3ds Max Design ja V-ray - ohjelmia, jotka ovat alansa johtavia visualisointityökaluja. Ne ovat myös hyvin yhteensopivia muiden 3D- ja CAD-suunnitteluohjelmien kanssa.

 

Tarvitsetko 3D-visualisointeja? Miten edetä?

 

Pyydä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä ja kysy lisää meidän 3D-visualisointi- palveluistamme.