Sulje

Etsitään Freelancer 3D-mallintajaa!

Kirjoitettu 30.06.2012

Visual3D etsii 3D-mallintajaa tekemään messuosastovisualisointeja ja mahdollisesti myös rakennusten julkisivu- ja sisustuskuvia. Etsimme 3.-4. vuoden opiskelijaa tai valmistunutta henkilöä, jolla on aikaa tehdä lyhyitä projekteja etänä. (Myöhemmin myös pidempiä projekteja.) Etsimämme henkilö osaa työskennellä itsenäisesti tuntien vastuun tekemästään työstä ja ymmärtäen ”deadlinen” merkityksen.

 

Odotamme että osaat käyttää Photoshopia ja jotain seuraavista 3D-ohjelmista: 3ds max, Sketchup , (Vray). Jos sinulla on toiminimi, niin se on plussaa, mutta voit työskennellä myös verokortilla.

 

Messuosastovisualisoinnit ovat suht yksinkertaisia. Ne ovat nopeita projekteja, jotka tehdään noin yhdessä tai kahdessa päivässä. Kuvien ei tarvitse olla super-realistisia, vaan enemmänkin simppeleitä ja havainnoillistavia. Odotamme että osaat perusmallintamisen, mutta annamme myös ohjeistusta / opetusta projekteihin liittyen sen mukaan miten aikataulu antaa myöden.

 

Meillä on tällä hetkellä kiire saada uusia tekijöitä, joten lähetä CV:si ja muutama portfoliokuva mahdollisimman pian. Hakemukset osoitteeseen: jussi(at)visual3d.fi otsikolla ”Freelancer mallintaja”.

 

Parhain terveisin,

Jussi Toivanen

Visual3D